ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

Η δημιουργία e-shop αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι της δουλειάς σας, αν επιλέξετε να χτίσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, με σκοπό την επέκταση της δουλειάς σας.

Ας το δούμε πιο καθαρά.

Αν έχετε βάλει στόχο να αυξήσετε το εισόδημα της επιχείρησης σας από το internet δεν έχετε οι αποδεδειγμένες επιλογές που έχουν επιτυχία μέχρι σήμερα τουλάχιστον είναι δύο.

Αν η δημιουργία e-shop σας τρομάζει, ιδιαίτερα αν είστε σχετικά αρχάριος και δεν έχετε μεγάλη εμπειρία με τo διαδίκτυο και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε ένα πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα, μη τολμώντας να πάρετε την μεγάλη απόφαση για την «κατασκευή ιστοσελίδων».

Σήμερα, η δημιουργία e-shop είναι πραγματικά αρκετά εύκολη υπόθεση. Το δύσκολο κομμάτι είναι η απόφαση του περιεχομένου καθώς και το στήσιμο του.

Η δημιουργία e-shop αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εργασίας, αυτών που θέλουν να κερδίσουν την οικονομική τους ανεξαρτησία βγάζοντας χρήματα από το internet.

Δημιουργία E-Shop
Δημιουργία E-Shop

Τι κερδίζω με την δημιουργία e-shop

Με την δημιουργία e-shop εδραιώνετε την επιχείρησή στο internet!

Όλο και περισσότεροι καταναλωτής πλέον για να κάνουν αγορές, ψάχνουν πληροφορίες στο διαδίκτυο για την εταιρεία ή τη μάρκα του προϊόντος που θέλουν να αγοράσουν και οι επιχειρήσεις που δε διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα, γίνονται όλο και πιο απρόσιτες.

Δημιουργία E-Shop: Βελτιώνεται η εξυπηρέτηση των πελατών

Ο πελάτης – αγοραστής σήμερα, προτιμά πλέον να κάθεται στο γραφείο ,στον καναπέ του στο κρεβάτι του, και να πραγματοποιεί τις αγορές του, επιλέγοντας από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και κατασκευαστών μέσα σε λίγη ώρα. Η δημιουργία e-shop από το κατάστημα σας του δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα.

Επεκτείνεστε στη διεθνή αγορά με τη δημιουργία e-shop

Σκεφτείτε πόσο προσοδοφόρο θα ήταν για την επιχείρηση σας εκατομμύρια χρήστες να μπορούν να γίνουν πελάτες σας, μέσα από την δημιουργία e-shop.

Από το πιο απομονωμένο χωριό της Ελλάδας ή στην άλλη άκρη του κόσμου, είναι οι μελλοντικοί αγοραστές των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Μεγαλώστε το πελατολόγιο της επιχείρησης σας καθημερινά, κάτι που είναι αδύνατο να πετύχει μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση.

Μπορείτε να προβάλετε μόνιμα τα προϊόντα σας

Η προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής σας, με τα σύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούνται στα e-shop μπορούν να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, ακόμη και αν το φυσικό σας κατάστημα είναι στημένο σε ένα μικρό χωριό! Μηδενικά έξοδα, χωρίς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς το κόστος των μισθών των υπαλλήλων σας.

Απλώς έχετε τη διαδικτυακή σας βιτρίνα, ενημερώνετε τους πελάτες σας και πουλάτε τα προϊόντα σας.

Δημιουργία E-Shop:Προωθείτε εύκολα, τις προσφορές σας

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι οι εποχές που ζούμε από άποψη οικονομικών δεν είναι οι καλύτερες δυνατές σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι καταναλωτές είτε έχουν μειώσει δραστικά το μπάτζετ τους είτε ψάχνουν διαρκώς για προσφορές και εκπτώσεις.

Οι έξυπνες επιχειρήσεις για να αυξήσουν τα κέρδη τους, συχνά κάνουν μικρές και μεγάλες προσφορές στους πελάτες τους. Με τη δημιουργία e-shop, οι προσφορές και οι εκπτώσεις των προϊόντων σας θα γίνονται άμεσα γνωστές σε όλον τον κόσμο!

Μείωση διαφημιστικού κόστους

Η καλύτερη και μόνιμη διαφήμιση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών σας, μπορεί να γίνει μέσα από την δημιουργία e-shop, ελαφρύνοντας σας από αρκετά άλλα κόστη διαφήμισης.

Έτσι λοιπόν κατά την εισαγωγή νέων προϊόντων δεv χρειάζεστε τα διαφημιστικά φυλλάδια ή άλλες έντυπες και ιντερνετικές διαφημίσεις για να το προβάλετε. Το ανεβάζεται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και η διαφήμισή σας είναι έτοιμη.

Ανταγωνίζεστε μεγάλα brands με τη δημιουργία e-shop

Δημιουργία E-Shop
Δημιουργία E-Shop

Η δημιουργία e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να ανταγωνιστείτε μεγάλα brands

Όχι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά που χρειάζονται για να φτιάξετε μεγάλα εντυπωσιακά καταστήματα και να αναπτύξετε το δίκτυο των πωλήσεών σας!

Τα E-Shop έχουν μια μεγάλη διαφορά από τα λαμπερά καταστήματα και τους πολλούς υπαλλήλους που να διαθέτουν για να ξεχωρίζουν.

Οι επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στο διαδίκτυο είναι αυτές που διαθέτουν ένα φιλικό και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα για τους επισκέπτες.

Προσιτό από όλα τα σύγχρονα μέσα (κινητά, υπολογιστές,κτλ) και μία φιλική ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης. Οι πελάτες σας στο διαδίκτυο, ενδιαφέρονται για το πως προβάλετε τα προϊόντα σας στην ιστοσελίδα σας.

Δεν ενδιαφέρονται δηλαδή αν έχετε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για να φτιάξετε το κατάστημά σας.

Με λίγα χρήματα λοιπόν, μπορείτε να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό e-shop, άξιο να ανταγωνιστεί τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σας!

Η δημιουργία e-shop θα προσδώσει κύρος στην επιχείρηση

Με την κατασκευή του e-shop, σας δίνετε η ευκαιρία να ξεχωρίσει η επιχείρησή σας και να αποκτήσει φήμη και οπαδούς.

Αυτοί μετατρέπονται σε πελάτες που φέρνουν κέρδη μεγαλώνοντας έτσι σημαντικά την επιχείρηση σας!

Συμβουλές για να κατασκευάσετε μια κερδοφόρα ιστοσελίδα

Πρέπει να αφιερώσετε τουλάχιστον το 1/4 του χρόνου σας, στην κατασκευή του e-shop.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς στη δημιουργία e-shop, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερη εμπειρίας από εσάς, που ρωτώντας τους θα μάθετε,

Κάντε ένα τεστ στο επιχειρηματικό σας μοντέλο. Ένα λάθος concept, μια λάθος ιδέα και όλα μπροούν να πάνε στραβά. Κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική και θα πρέπει να δοκιμάσετε πολλά πράγματα , πριν την θέσετε σε διαθεσιμότητα.

Να έχετε κάποιο προϋπολογισμό ο οποίος να καλύπτει όλα τα στάδια της δημιουργίας μιας κερδοφόρας ιστοσελίδας.

Μην τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία! Στην αρχή θα υπάρξουν δυσκολίες και ενδεχομένων να αποτύχετε.

Ωστόσο μην το βάζετε κάτω, το διαδίκτυο είναι ένας μαραθώνιος με αποτυχίες και επιτυχίες.

Πότε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρείται επιτυχημένο

Η δημιουργία e-shop θεωρείται πετυχημένη όταν:

  1. Είναι κερδοφόρο
  2. Έχει επισκεψιμότητα, και οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιούν αγορές
WordPress PopUp Plugin