ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ αναλαμβάνουν την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα προβολής των δωματίων και των υπηρεσιών του καταλύματος σας ενώ επιπρόσθετα περιλαμβάνει σύστημα online κρατήσεων. Έχοντας κάνει έρευνα στις ιστοσελίδες των πιο επιτυχημένων ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και με μεγάλη εμπειρία στη κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείουΓιατί να εμπιστευτείτε σε εμάς την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου ή καταλύματος;

Κάθε ιστοσελίδα ξενοδοχείου θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της σημερινής αγοράς.Oι υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας θα πρέπει να παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω των διάφορων υποσελίδων. Σε συνδυασμό με τις σωστές λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να δημιουργούν μια  λειτουργική ιστοσελίδα η οποία θα καταφέρει να προσελκύσει πελάτες. Οι Ελληνικές Υπηρεσίες ‘Ιντερνετ  αναλαμβάνουν την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και εξασφαλίζουν μεγάλη επισκεψιμότητα, που ανακτάται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών ενός καταλύματος αναζητά πληροφορίες μέσω διαδικτύου για να επιλέξει το κατάλυμα της αρεσκείας του. Η εμπειρία που αποκομίζει από την ιστοσελίδα που θα επισκεφτεί ο χρήστης παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο πριν προχωρήσει ή όχι σε κράτηση. Στο σημείο αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θα το έχει το ξενοδοχείο –κατάλυμα  με την πιο εύχρηστη, καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα. Να γιατί η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σας εξασφαλίζει πλεονεκτήματα που δεν βρείτε αλλού.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου: Τι περιλαμβάνει;

κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου
Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου η οποία θα έχει αποτελέσματα απαιτούνται δύο κύρια χαρακτηριστικά: Ο σχεδιασμός πρέπει να είναι μοναδικός και το περιβάλλον περιήγησης εύχρηστο. Στις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε τις τελευταίες λέξεις τεχνολογίας για τον σχεδιασμό, την αναβάθμιση και την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου. Αυτό με την σειρά του εξασφαλίζει την εμφάνιση της σελίδας σας σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα με φιλικό περιβάλλον περιήγησης έχει πάντα θετικά αποτελέσματα και μπορεί να φέρει κοντά τον επισκέπτη στην κράτηση. Οπότε ο σωστός σχεδιασμός για την επιτυχή κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου μπορεί να μετατρέψει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του καταλύματος σας σε πελάτες και επομένως να αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησης σας. Οι ιστοσελίδες των ξενοδοχειακών μονάδων – τουριστικών καταλυμάτων από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ πληρούν κάποιες βασικές αρχές όπως συνοψίζονται παρακάτω:

  • Να εξασφαλίζουν ένα δυναμικό και απλουστευμένο σύστημα διαχείρισης ώστε η ιστοσελίδα να διαθέτει απεριόριστο αριθμό σελίδων, κατηγοριών και υποκατηγοριών.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και σχεδίασή συμβατή με κινητά και tablet (responsible design) για την εξασφάλιση περιήγησης από όλες τις συσκευές.
  • Πολύγλωσσο περιβάλλον με ακρίβεια μετάφρασης.
  • Εύκολο σύστημα διαχείρισης και ενημέρωσης της ιστοσελίδας από τον ιδιοκτήτη ή το προσωπικό ώστε να μειώνεται το κόστος υποστήριξης.
  • Βελτιστοποίηση του κειμένου και των λέξεων – κλειδιών για εμφάνιση στις πρώτες σελίδες των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (SEO).
  • Κατασκευή συστήματος Newsletter για ενημέρωση των πελατών σας για διαθέσιμες προσφορές, εκπτώσεις αλλά και την προσέλκυση νέων πελατών.
  • Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για να εξασφαλίζει τον πιο απλουστευμένο, ασφαλή και γρήγορο τρόπο κράτησης.
  • Δημιουργία και συμβουλευτική για τον σωστό σχεδιασμό και στρατηγική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου: Δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην εμπειρία του χρήστη.  Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου είναι μια περίπλοκη αλλά και σημαντική διαδικασία για να παρέχουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη. Πριν τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας του καταλύματος σας, αναλύουμε προσεκτικά το εταιρικό προφίλ του ξενοδοχείου σας και προχωρούμε στην αναβάθμιση ή την δημιουργία του στρατηγικού σας προφίλ. Με αυτόν τον τρόπο φέρνουμε την επιχείρηση σας ένα βήμα μπροστά από τα λοιπά καταλύματα της περιοχής σας.

Στην συνέχεια σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας και την προσαρμόζουμε στις απαιτήσεις σας. Σε συνδυασμό με ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης προς τον χρήστη δημιουργούμε τις προϋποθέσεις που μεγιστοποιούν την πιθανότητα πραγματοποίησης μιας κράτησης. Επιλέγοντας εμάς για την κατασκευή ιστοσελίδας του ξενοδοχείου ή του καταλύματος σας θα δείτε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου: Χαρακτηριστικά

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ ξεχωρίζουν για την ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και τουριστικών καταλυμάτων γιατί προσφέρουμε:

  • Μοναδικός σχεδιασμός ιστοσελίδας με εύχρηστο περιβάλλον περιήγησης και σύστημα κρατήσεων.
  • Αναλυτική παρουσίαση του ξενοδοχείου, των δωματίων και των υπηρεσιών σας.
  • Αναλυτική παρουσίαση επιμέρους υπηρεσιών του καταλύματος π.χ. εστιατόριο, πισίνα, κήπος, σάουνα κλπ.
  • Περιοχή προβολής φωτογραφιών ή και βίντεο του καταλύματος, των δωματίων, των εξωτερικών χώρων και της τοποθεσίας.
  • Δυνατότητα online κράτησης με δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας.
  • Δημιουργία περιεχομένου και εικόνας για τοποθέτηση ειδικών προσφορών και εκπτώσεων.
  • Σχεδιασμός πολύγλωσσης φόρμας κρατήσεων (booking form).
  • Πολύγλωσση φόρμα επικοινωνίας ( contact form )και εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  • Νέα και ανακοινώσεις με την δημιουργία μηχανισμού (πρόσθετου)newsletter.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης για ημερίδες, εκδηλώσεις, συνέδρια, σεμινάρια που λαμβάνουν μέρος στη ξενοδοχειακή μονάδα σε ξεχωριστή σελίδα και ενημερωτική αποστολή μέσω newsletter.
  • Πολυγλωσσικό περιβάλλον περιήγησης.
  • Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, google+, twitter, instagram, pinterest,youtube etc.) για την δημιουργία social media marketing.
  • Χάρτης Google Map, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να εντοπίζει εύκολα το κατάλυμα σας και οδηγίες για το πώς θα φθάσει σε αυτό.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου: Πρόσθετες Δυνατότητες

  • Βελτιστοποίηση περιεχομένου για την εξασφάλιση υψηλών θέσεων στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης (SEO).
  • Δημιουργία περιεχομένου για κριτικές επισκεπτών και εμφάνιση βραβείων κατάταξης από tripadvisor, booking, trivago κλπ.
  • Αναλυτική παρακολούθηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας
  • Συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα σχεδιασμού, προβολής, προώθησης και διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) του καταλύματος σας.
  • Καταχώρηση της ιστοσελίδας του καταλύματος σας σε ελληνικούς και ξένους καταλόγους (Google,Yahoo, Bing…)
  • Δωρεάν καταχώρηση στη μεγαλύτερο Διαφημιστικό Κατάλογο Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος eTravel.gr για την μεγίστη προβολή της επιχείρησης σας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ – ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Για τα τελευταία πρότυπα ξενοδοχείων και καταλυμάτων και για να δείτε την αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων τους πατήστε εδώ. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την καλύτερη λύση για το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα σας πάντα με την εγγύηση ποιοτικής κατασκευής και χαμηλής τιμής.

WordPress PopUp Plugin