ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ SITE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 299.00 ΕΥΡΩ +ΦΠΑ

Εμπιστευτείτε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας και επωφεληθείτε απο τις χαμηλές τιμές αλλά και από την ποιότητα κατασκευής. Με την δημιουργία κάθε ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας δώρο η καταχώρηση της στους καταλόγους θεματικών ταξιδιών και ανακαλύψτε τη θέση σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης άμεσα και αποτελεσματικά.
κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕΛΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Επιλέξτε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και εξασφαλίστε διαχείριση περιεχομένου, στατιστικά ιστοσελίδας, e‑mail, e‑shop, blogs, δημοσκοπήσεις, γκαλερί φωτογραφιών, και πολλά άλλα σε ένα πακέτο!

SEO MARKETING

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ σας παρέχουν εξελιγμένη και συνεχή υποστήριξη SEO (Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης), ώστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης γρήγορα και αποτελεσματικά!!

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Προσελκύσετε νέους πελάτες και γνωστοποιήστε την παρουσία σας σε ολόκληρο το κόσμο. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα εργαλεία μας. Δημιουργήστε ένα αποτελεσματικό blog, forum συζητήσεων και εκστρατεία μάρκετινγκ .

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

Μπορείτε να επιλέξετε από τις εκατοντάδες σύγχρονων υποδειγμάτων που έχουμε ετοιμάσει για τους πελάτες μας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και δηλώστε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας on line!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείωνΣτις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην μελέτη της περιήγησης ώστε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας, με την δυναμική της εικόνας και της δράσης μέσα από την ιστοσελίδα.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείων

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου, καταλυμάτων και τουριστικών επιχειρήσεων, με Online κρατήσεις και μοναδικό web design. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών με οργανωμένα τμήματα και μεγάλη ειδίκευση στο e-travel και το web marketing για την άριστη κατασκευή της σελίδας του ξενοδοχείου σας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείων

Κατασκευή ιστοσελίδας Ξενοδοχείου με γνώμονα τη χρηστικότητα και το ξεχωριστό design προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και με οργανωμένο πρόγραμμα διαχείρισης και κρατήσεων. Για τα καταλύματα και τις τουριστικές μονάδες με απαιτήσεις αυτό το πρότυπο θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

θεματική ενότητα - internet - services

Μεγάλη ποικιλία από plugins και απεριόριστες δυνατότητες προσαρμοστικότητας για να δημιουργήσετε ένα υψηλής προδιαγραφών site ξενοδοχείου! Διαθέτει εξιλεγμένα πρόσθετα για φόρμα κρατήσεων και φόρμα επικοινωνίας ώστε να μη χάνεται καμία κράτηση.

  • προσθήκη widgets κρατήσεων
  • προσθήκη επιπλέον γλωσσών
  • responsive λειτουργικότητα
  • συμβατότητα με όλους τους browsers
  • υψηλές δυνατότητες SEO

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδωνΑυτό το πρότυπο WordPress έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει την επιχείρηση σας σε μια δυναμική, ψηφιακή παρουσία στο διαδίκτυο. Σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζει άμεσα και αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας  με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδωνΔημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για την ψηφιακή παρουσία του γραφείου λογιστηρίου σας στον παγκόσμιο ιστό. Ένα από τα καλύτερα πρότυπα για λογιστικά γραφεία και οικονομικής διαχείρισης εταιρείες της αγοράς στη καλύτερη τιμή.

WordPress PopUp Plugin