ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΠΟ 299.00 ΕΥΡΩ +ΦΠΑ

Εσείς ακόμα ψάχνετε για φθηνές αλλά ποιοτικές ιστοσελίδες ξενοδοχείων; Οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ σας παρέχουν ό,τι χρειάζεστε για τη κατασκευή της ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο ή το τουριστικό σας κατάλυμα. Με τα πρότυπα που δημιουργούμε αποκλειστικά για ξενοδοχεία και τις στρατηγικές προώθησης η τουριστική σας επιχείρηση αποκτά ισχυρή online παρουσία. Η παρουσία σας στο διαδίκτυο, οι online κρατήσεις, και τα χρήσιμα εργαλεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι στη διάθεσή σας σε προσιτές τιμές.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων - Παραδείγματα

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Υψηλό SEO

Μεγάλη Επισκεψιμότητα

Προσαρμοσμένο Design

Χαμηλές Τιμές

Responsive Σχεδιασμός

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων - Παραδείγματα
Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων – Παράδειγμα 1

Στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην μελέτη της περιήγησης για σύγχρονες ιστοσελίδες ξενοδοχείων. Με αυτόν το τρόπο δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη της σελίδας σας με φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης και μοντέρνα σχεδίαση.

Μάθετε περισσότερα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων - Παραδείγματα
Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων – Παράδειγμα 2

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου, καταλυμάτων και τουριστικών επιχειρήσεων, με Online κρατήσεις και μοναδικό web design. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών με οργανωμένα τμήματα και μεγάλη ειδίκευση στο e-travel και το web marketing για την άριστη κατασκευή της σελίδας του ξενοδοχείου σας.

Μάθετε περισσότερα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων - Παράδειγμα 3
Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων – Παράδειγμα 3

Κατασκευή ιστοσελίδας Ξενοδοχείου με γνώμονα τη χρηστικότητα και το ξεχωριστό design προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και με οργανωμένο πρόγραμμα διαχείρισης και κρατήσεων. Για τα καταλύματα και τις τουριστικές μονάδες με απαιτήσεις αυτό το πρότυπο θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων - Παράδειγμα 3
Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων – Παράδειγμα 4

Μεγάλη ποικιλία από plugins και απεριόριστες δυνατότητες προσαρμοστικότητας για να δημιουργήσετε ένα υψηλής προδιαγραφών site ξενοδοχείου! Διαθέτει εξιλεγμένα πρόσθετα για φόρμα κρατήσεων και φόρμα επικοινωνίας ώστε να μη χάνεται καμία κράτηση.

  • προσθήκη widgets κρατήσεων
  • προσθήκη επιπλέον γλωσσών
  • responsive λειτουργικότητα
  • συμβατότητα με όλους τους browsers
  • υψηλές δυνατότητες SEO

Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην κατασκευή περιεχομένου για ιστοσελίδες ξενοδοχείων που έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες καταλυμάτων.  Η κατασκευή μιας πολυγλωσσικής ιστοσελίδας ξενοδοχείου με μοντέρνα σχεδίαση και εύκολο τρόπο πλοήγησης αποτελεί μια πρόκληση για εμάς. Δημιουργούμε ιστοσελίδες καταλυμάτων και τουριστικών επιχειρήσεων  με φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης και με απλουστευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.  Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων  που κατασκευάζουμε περιλαμβάνουν εργαλεία δυναμικής διαχείρισης κειμένων και είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε υπολογιστή, κινητό και tablet.

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων για Όλους

Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων  που κατασκευάζουμε έχουν αναπτυχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να προσαρμόζονται τέλεια σε όλες τις οθόνες κινητών και tablet. Η παρουσία σας στο internet, οι online κρατήσεις, η διαχείριση των social media γίνονται επαγγελματικά και αποτελεσματικά. Σε συνδυασμό με τα χρήσιμα εργαλεία digital marketing δεν δημιουργούμε μόνο ιστοσελίδες ξενοδοχείων  αλλά κερδοφόρες σελίδες τουριστικών καταλυμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις προσφορές μας ή για να σχεδιάσουμε την σελίδα που πάντα επιθυμούσατε για το κατάλυμα σας.

WordPress PopUp Plugin